• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

PANAQUA MINI

A vízteres kandallóbetét teljesítménye: 7,2-12 KW

Termékkód:
PANAQUA MINI#1174
513 000 HUF
Nettó ár: 424 409 HUF
Darab (drb)
Darab (drb)
Leírás

A PanAqua Mini zárt fűtési rendszerhez megfelelő, alap kivitelben külső levegő csatlakozóval szerelve. A vízköpenyes tűztér bélelhető a kandallóbetét éllettrartam növelés érdekében. Vízköpenyes, vízteres kandalló tűztér.

 

Rendelhető opciók : 

  • Vermikulit bélés : + 36.000 Ft
  • Lábazat : + 38.000 Ft

Kompakt és Hatékony

A Panaqua Mini vízteres kandallóbetét 7,2-12 kW teljesítményt nyújt, ideális kisebb terek fűtésére. Kompakt méretei ellenére hatékony hőleadást biztosít.

Magas Hatásfok

A kandallóbetét 76%-os hatásfokkal működik, ami biztosítja az energia hatékony felhasználását és csökkenti a fűtési költségeket.

Méretek és Kapacitás

A kandallóbetét méretei: szélesség 68 cm, súlya 110 kg. A vízköpeny űrtartalma 33 liter, ami elegendő a stabil hőleadáshoz kisebb terekben.

Környezetbarát és Energiahatékony

A kandallóbetét A energiaosztályba sorolt, ami környezetbarát választást jelent, csökkentve a károsanyag-kibocsátást és optimalizálva az energiafelhasználást.

Tartós és Biztonságos

A kandallóbetét tartós anyagokból készült, és 3 év garanciát kínál, biztosítva a hosszú távú megbízhatóságot és biztonságot.

Rugalmas Telepítés

A kandallóbetét zárt fűtési rendszerekhez is illeszkedik, és lehetőség van külső levegő csatlakoztatásra is, ami rugalmasságot biztosít a telepítés során.

Maximális Fahasáb Méret

A kandallóbetét 48 cm hosszúságú fahasábokkal használható, ami megkönnyíti a tüzelőanyag kezelését és tárolását.

Opcionális Kiegészítők

Rendelhető opcióként vermikulit bélés és lábazat is elérhető, amelyek tovább növelik a kandallóbetét funkcionalitását és esztétikáját.

Technikai adatok:

A vízteres kandallóbetét teljesítménye 7,2-12 KW
Vízköpeny űrtartalma 33 L
Szélesség 68 cm
Súly 110 kg
Hatásfok 76%
Maximális fahasábhossz 48 cm

 

Tulajdonságok:

Füstcsonk: 150 mm
Garancia: 3 év
Energiaosztály: A

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..