• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

Általános szerződési feltételek

Az e-mail, vagy telefon útján érkezett rendelést, megkeresést 1-2 napon belül visszaigazoljuk.

Amennyiben nem kapta meg időben a visszaigazolást, kérjük azt elérhetőségünkön felénk jelezze.

Az áru megvásárlása során a következőkben leírt feltételek mellett vásárlási szerződés jön létre a Tűzvarázs Mérnökiroda Kft. mint forgalmazó és a Megrendelő között.

Forgalmazó: Tűzvarázs Mérnökiroda Kft.

Székhely: 3700 Kazincbarcika, Akácfa utca 37.

Adószám: 22650414-2-05

Cégjegyzék: 05-09-019538

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-91617/2015

Számlaszám:

        11734152-21186536

Kapcsolat:

        Telefon:

                +36 20-333-3383
                +36 20-428-7276, + 36 48-950-555

        E-mail: balint@kandallocentrum.hu

Az árucikkek fontosabb jellemzőit az adott oldalon találja, a kiegészítő és használattal kapcsolatos információk a letöltések, ill. gyakori kérdések részben, valamint a használati utasításban találhatók.

Az árucikk mellett feltüntetett árak bruttó forgalmazási árak forintban.

A megrendelést a Forgalmazó külön levélben visszaigazolja.  A feltüntetett árak a beszerzési árak változásával módosulhatnak. A visszaigazolt ár jelenti a megállapodás alapját.

A rendelést fogadó automata a rendelés beérkeztéről ad visszaigazolást. A rendelés befogadásáról, pontosításokról - teljesítés határidő, fizetési mód, esetleges szállítási költség stb - a cég képviselője külön levélben tájékoztatja a Megrendelőt.

A szerződés a teljes vételár, vagy annak megállapodás szerinti részének az átutalásával, illetve kifizetésével jön létre. A megrendelt termék a teljes vételár kifizetését követően kerül a Megrendelő tulajdonába.

A kandallók építését, fűtésszerelést,  a kémények kivitelezését előkészítés fázisában helyszíni  felmérés, egyeztetés előzi meg. A főbb műszaki, kivitelezési jellemzőket, végső árat,  megvalósítás határidejét külön, egyedi szerződésben rögzítjük.

A kandalló burkolatok feltüntetett ára nem tartalmazza a felépítés költségét. A természetes kövek, a márvány, gránit, mészkő,  színárnyalata, a rétegződés eltérő lehet, mely nem képezheti az utólagos reklamáció alapját.

A Megrendelők, érdeklődők adatait bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályok maximális betartásával dolgozunk.

A Megrendelő az adatainak megadásakor olyan szállítási címet és  telefonszámot ad meg, ahol a megadott szállítási napon elérhető.

nagy értékű berendezéseket a megrendelés alapján egyeztetve, saját járművel, személyesen, vagy csomagküldő szolgálat közreműködésével szállítjuk a vásárlóhoz.

Az egyszerűbb eszközöket, kiegészítőket személyesen, vagy futárszolgálattal, ill. postai úton juttatjuk el a Megrendelőhöz. Postázási költségét rendelés visszaigazolásával külön megadjuk. Az utalandó teljes vételár az esetleges postázási költséget is magában foglalja!

A  szállítmány csomagolása során a lehető leggondosabban járunk el. Amennyiben  a küldemény  a csomagoláson lévő látható hibával érkezik, ne vegye át az árut, hívja cégünket, valamint a szállítóval vetessen fel jegyzőkönyvet.

Az árunak a Vevő részére történő átadását követően a kockázat a Vevőt terheli.

Futár- , ill. csomagküldő szolgálattal történő teljesítés feltétele az ellenérték előzetes átutalása.
 

Elállás:

A  Webáruházban történt rendelés során a távollévők között létrejött szerződésekre vonatkozó jogszabály -45/2014.(II.26. Kormány rendelet)- szerint a Megrendelőnek lehetősége van arra, hogy a vásárolt áru átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

Elállás esetén cégünk haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül visszafizeti a Vásárló által megfizetett összeget, amennyiben a Vásárló a terméket visszaszolgáltatta.

Amennyiben a Vásárló a - 45/2014 (II.26.) Kormányrendeletben meghatározott- elállási joggal él, úgy köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaszolgáltatni. A vállalkozásunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék esetén köteles a termékek ellenértékét a Vásárló részére megtéríteni, az eredeti számlák átadása ellenében.

Cégünk adott esetben követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatból eredő kárának megtérítését.

Reklamáció

A vásárolt termékkel, szolgáltatással kapcsolatos kifogását az alábbi módon intézheti:

  • Telefonon a fentiekben megadott számokon,
  • Cégünk központjába címzett levélben,  balint@kandallocentrum.hu e-mail címen,
  • illetve nyitvatartási időben a bemutatótermekben.

A webáruházunkban, a honlapunkról történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatunkat.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..